Pokračování s podtitulem Hardline přinese do série Battlefield svěží vítr, to už víme od oznámení hry, tvůrci chtějí jít ale ještě dále. Nově oznámený režim Hardline působí, jako by se do hry zatoulal spíše z nějakého závodního titulu.

Policejní jednotky zabavily rychlá auta a zločinci je musí ukrást a dopravit na určené místo. Z videa lze vidět, že většina času bude strávená v nějakém dopravním prostředku. Vedle aut třeba v člunu či helikoptéře.

Zdroj: Youtube

Studio také oznámilo počet režimů pro hru více hráčů, bude jich 7. Team Deathmatch a Conquest jsou klasiky, v prvním jde o likvidaci protivníků a ve druhém musí hráči obsazovat body na mapě.

Hotwire je představený ve videu, Rescue vývojáři ukázali před nějakým časem a půjde o záchranu rukojmích. Blood Money a Heist se oba točí okolo balíku peněz. V tom prvním se bojuje o zastavené transportní auto a druhý režim je klasická loupež. Poslední zatím studio nepředstavilo.

Battlefield: Hardline má stanovené datum vydání na jaro příštího roku. Chystá se pro počítače a konzole Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One a PlayStation 4. Vydavatel také slíbil, že se nebudou opakovat technické problémy, kterými trpěl předchozí Battlefield 4.

Grunex.com