V rámci veletrhu Hray! Expo vyvrcholí také celoroční sezóna prestižního počítačového turnaje BenQ Grunex Challenge 2014. Na tuto akci se probojují pouze ty nejlepší týmy a hráči ve třech podporovaných hrách - MOBA hře League of Legends, FPS střílečce Counter-Strike: Global Offensive, a online karetní hře HearthStone.

Kvalifikace probíhaly na portálu Grunex.com až do začátku listopadu a nyní už je jasné, kdo se na tomto turnaji, který hráči hodnotí jako ten nejlepší v Čechách, představí. Pro ty nejlepší týmy a hráče jsou připraveny lákavé odměny v podobě téměř sto tisíc korun v hotovosti, věcných cen a pro hráče League of Legends důležité Riot Pointy (RP), za které si ve hře mohou pořídit nové hrdiny či skiny na ně.

Pro všechny účastníky HRAY! EXPO je připraven bohatý doprovodný program plný soutěží. Na velké stage, která je pro každý ročník BenQ Grunex Challenge velkou chloubou, budou nejen mezi zápasy všechny přítomné diváky bavit hvězdy YouTube a League of Legends scény.

Jmenovitě si přednášky a workshopy pro všechny přítomné připraví Pedro, Stejk, Martin Rota nebo Freeze s Mozillou a Herdynem. Kromě toho budete moci navštívit řadu zajímavých stánků nejen významných IT společností. V těchto stáncích si kromě vyzkoušení nadupaných herních počítačů a notebooků, na kterých pro vás poběží nejnovější herní tituly, budete moci zasoutěžit o lákavé ceny.

Turnaj v počítačových hrách BenQ Grunex Challenge 2014.Pro finalisty budou připraveny profesionální podmínky pro podání nejlepších výkonů. Hráči se utkají na herní sestavě LYNX Grunex Game - powered by MSI Gaming, což je počítač sestavený samotnými hráči, a perfektní herní zážitek jim nabídnou oficiální herní monitory turnaje BenQ XL2430T se 144Hz frekvencí, 1ms odezvou a řadou herních funkcí i technologií pro ochranu zraku.

Všichni milovníci nejen IT zábavy by si neměli nechat ujít MSI Gaming Roadshow a Intel Overclocking show. Zajímavou akci nabídne také přítomný Big Shock! truck, který bude mít u počítačových hráčů naprostou premiéru. Pokud si v něm totiž zakoupíte výhodný 7pack, získáte každý PC hru Driver: San Francisco úplně zdarma!

Takže si poznamenejte, že 13. až 16. listopadu na Výstavišti Holešovice v Praze nesmíte chybět! Vstupné na celou výstavu je 150 korun. Kompletní informace a harmonogram turnajů i doprovodného programu naleznete ZDE.

Turnaj v počítačových hrách BenQ Grunex Challenge 2014.

Grunex.com