Sledovali jste někdy v televizi Drtivou porážku nebo Pevnost Boyard? Něco podobného můžete zažít i v České republice a navíc se nemusíte bát hmyzu, pavouků či další havěti. Fanoušci Pirátů z Karibiku se budou cítit jako doma, TEPfaktor je totiž tematicky inspirován touto slavnou sérií.

Na návštěvníky čeká spousta variabilních úkolů, pro jejichž zdolání je nejdůležitější týmová spolupráce. Některé úkoly otestují vaši fyzickou kondici, jiné zase trpělivost nebo šikovnost. Úkoly jsou navrženy tak, abyste je zvládli i v případě, že nejste zrovna sportovní typ. TEPfaktor kromě zábavy při plnění úkolů nabízí možnost občerstvení, případně dokonce ubytování v bungalovech Bora Bora.

Ačkoliv se osobně neřadím mezi sportovce, tak svou nedávnou čtyřhodinovou návštěvu považuji za skvělý zážitek. TEPfaktor bych rozhodně doporučil, jako aktivní zábavu na prázdninový den. Další detaily, galerii či nápovědu k soutěži naleznete na webu projektu.

Nyní už k slibované soutěži. Hrajeme o poukaz v hodnotě 1000 korun na hru v TEPfaktoru. Soutěžní otázka: Kolik bungalovů Bora Bora nabízí TEPfaktor k ubytování? Odpovědi zasílejte na e-mailovou adresu soutez@grunex.com s předmětem „Soutěž TEPfaktor - Deník". Klání končí 24. srpna, výherce bude kontaktován e-mailem.

Grunex.com