„Jsem nadšená, že mohu potvrdit, že Serena čeká letos na podzim dítě, uvedla podle agentury Reuters Kelly Bushová Nováková, mluvčí třiadvacetinásobné grandslamové šampionky.

Česká tenistka Petra Kvitová.
Myšlenky na návrat. Kvitová sní o French Open

Pětatřicetiletá Williamsová je od podzimu zasnoubená s internetovým magnátem a spoluzakladatelem sociální sítě Alexisem Ohanianem.

V lednu hvězdná Američanka vybojovala na Australian Open rekordní třiadvacátý grandslamový titul. Od té doby se ale ze všech turnajů ze zdravotních důvodů odhlašovala. A nyní si na její comeback budou muset fanoušci ještě nějaký ten měsíc počkat.

Ilustrační fotografie.
Markéta Vondroušová má svůj první titul WTA

Podle mluvčí Bushové Novákové se letos zcela jistě už na dvorcích neobjeví. Kariéru ale ukončit nehodlá, do tenisového kolotoče by se chtěla v roli maminky vrátit už příští rok.

Úspěšně po porodu pokračovala v kariéře například další někdejší světová jednička Belgičanka Kim Clijsterová.

Comeback plánuje i další maminka Viktoria Azarenková. Sedmadvacetiletá Běloruska oznámila, že se v létě představí na turnaji ve Stanfordu. „Stát se maminkou je ta nejkrásnější věc, která mě potkala. Teď už se však těším na novou fázi mé kariéry," uvedla grandslamová šampionka.

Zdroj: Youtube