Deník
VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Vejce se zelenou jarní omáčkou (Jarní probuzení)

recept zaslal Tomáš Koubek, Dvůr Králové n.L.

14.3.2012
SDÍLEJ:

jarní receptyFoto: Bürgerová

Ingredience:
6-8 vajec
hlávka salátu
hrst petrželky a pažitky
jarní cibulka
půl sklenice majonézy
půl kelímku jogurtu
šťáva z půlky citrónu
sůl, pepř
špetka cukru

Postup:
Majonézu promícháme s jogurtem, citr. šťávou, solí pepřem, cukrem, přidáme jemně nasekanou cibulku, petrželku a pažitku.
Uvařená vejce rozpůlíme , upravíme je na mělkou mísu, kterou jsem vyložili listy salátu.
Omáčku podáváme zvlášť.

Podáváme s chlebem namamzaným máslem nebo i s opečenými brambory.

Autor: Kristýna Bürgerová

14.3.2012 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

BMW M5.
38

BMW představilo nejvýkonnější M5. Má 600 koní a pohon všech kol

Adam Matouš z Předlic má malé zemědělské hospodářství a někdo mu bezdůvodně tráví zvířata.
8

Mladému chovateli z Předlic zabili lidé už desítky zvířat

AKTUALIZOVÁNO

V Mostě vznikne třípatrové 3D bludiště s rozhlednou. Podívejte se

Mostecká radnice zveřejnila studii 3D bludiště v parku Šibeník. Bude mít i vyhlídkovou věž vysokou 26 metrů.

Evropu drancují lupiči sladkostí. Ve Švédsku ukradli čtyři tuny Ferrera

Řidič kamionu s nákladem čokoládových pochoutek spal na odpočívadle v jižním Švédsku. Hbití zloději zatím z návěsu „vymístili“ čtyři tisíce kilogramů nejrůznějších výrobků známé italské značky Ferrero.

Den D se přiblížil. Ve čtvrtek se rozhodne o osudu OKD

Už ve čtvrtek se sejdou věřitelé společnosti Ostravsko-karvinské doly, která je od loňského května v insolvenci, aby rozhodli o osudu největší těžební firmy v zemi a tím i budoucnosti jejích zaměstnanců.

Hrad Rychmburk zdobí střecha z keramických tašek

Rekonstrukce historické památky je choulostivá záležitost a klade vysoké nároky na projektanty i řemeslníky. Podívejte se, jak obdivuhodně se povedla nová střecha gotického hradu Rychmburk na Chrudimsku.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení