VYBERTE SI REGION

Vejce se zelenou jarní omáčkou (Jarní probuzení)

recept zaslal Tomáš Koubek, Dvůr Králové n.L.

14.3.2012
SDÍLEJ:

jarní receptyFoto: Bürgerová

Ingredience:
6-8 vajec
hlávka salátu
hrst petrželky a pažitky
jarní cibulka
půl sklenice majonézy
půl kelímku jogurtu
šťáva z půlky citrónu
sůl, pepř
špetka cukru

Postup:
Majonézu promícháme s jogurtem, citr. šťávou, solí pepřem, cukrem, přidáme jemně nasekanou cibulku, petrželku a pažitku.
Uvařená vejce rozpůlíme , upravíme je na mělkou mísu, kterou jsem vyložili listy salátu.
Omáčku podáváme zvlášť.

Podáváme s chlebem namamzaným máslem nebo i s opečenými brambory.

Autor: Kristýna Bürgerová

14.3.2012 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Záchranné práce u hotelu Rigopiano, který zavalila lavina.
25

Klienti mají strach. Šéf hotelu žádal hodiny před lavinou o pomoc

Ilustrační foto.
4

Německá vláda chystá celoevropský systém mýtného

Fašistický převrat měl začít v Brně. Cíl? Totalitní stát podobný Itálii

Brno - Čtyřiaosmdesát let uplynulo v neděli od neúspěšného pokusu o fašistický převrat v brněnských Židenicích. Událost si na místě připomenou lidé v prvorepublikových uniformách.

Desátek už nestačí. Církvi mají pomoci vyšší příspěvky od farníků

Církvím v Česku sice začal stát v posledních letech vracet majetek, který jim od padesátých let minulého století zestátňoval komunistický režim, ale na druhou stranu nyní církvím postupně klesají státní příspěvky určené na jejich chod a dále budou klesat až k nule.

Motorový surf z Moravy dobyl svět, výroba se blíží továrnám formule 1

Holdujete surfování? Pak máte na českých rybnících problém. Ale jde to i bez mořského příboje. Brněnský inženýr Martin Šula vsadil na vývoj motorizovaného surfu, který si poradí bez vln. Dnes dominuje světovému trhu.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies