Nový koncept baru ve středu představili majitelé v čele s Honzou Vlachynským. „Na české poměry je revoluční myšlenka čepování nápojů z osmi výčepních kohoutů přímo na baru," uvedl Vlachynský s tím, že kromě piva barmani čepují ledovou kávu, limonády a koktejly.

Čtěte také: Hostinec U Brabců se možná vyhne demolici, Praha 9 ho chce odkoupit

Bar je otevřený od sedmi hodin ráno do pěti ráno. „Prostor se za tu dobu mění svou atmosférou. Ráno spíš kavárna, přes poledne bistro, navečer koktejlový bar a po půlnoci párty nonstop. Děje se tak pomocí intenzity a barvy osvětlení, střídáním devíti variant menu či výběrem šestnácti hudebních seznamů skladeb sestavených na míru různé době i počasí," vysvětlil mluvčí Michael Lapčík.

Proměnlivost ctí také interiér navržený architekty Michalem a Leou Mačudovými z brněnského ateliéru Bonbon. „Barový pult má organickou, tekutou formu, v protipólu k tomu jsme pracovali s krystalickými a hranatými formami. Je to jakýsi dialog ostré a měkké formy," řekl Mačuda. Non-stop má dvě podlaží a pojme padesát sedících hostů.

4pokoje zatím fungují ve zkušebním provozu, slavnostně se otevřou začátkem února. Je to další z řady již zavedených podniků Super Panda Circus a Bar, který neexistuje. Název 4pokoje údajně nemá spojitost se stejnojmenným kultovním filmem, ale odkazuje k principu čtyř různých podniků v jednom.

Čtěte také: Podle Babiše po zavedení EET víc restaurací vzniklo než zaniklo