VIDEOSOUHRN SPUSTÍTE ZDE:

Zdroj: Redakce

Středa byla ve znamení prevence.

Jihomoravské děti se v pasohláveckém kempu Merkur naučily, jak se zachovat, když jde o život. V rámci předmětu Ochrana člověka za mimořádných událostí si vyzkoušely jak umělou masáž, tak třeba práci s defibrilátorem.

V Karlových Varech zase chtějí chránit životní prostředí. Na sanaci zamořeného území, které po sobě zanechalo sto let výroby svítiplynu, vydá stát 180 milionů korun.

Videosouhrn 18. září 2017
Drzá krádež a pád mostu ze špejlí: nejlepší videa z 18. září

Drsná dopravní prevence čekala děti v Třebíči. Když se pod dohledem policistky jenom rozhlížely se na přechodu pro chodce, ninak to s nimi nezacloumalo. Ale když rozjetá felicie srazila v plné rychlosti panáka jejich velikosti, pořádně se lekly.

Při úprku přistižený zloděj proskočil oknem, záclona za ním vlála jak plášť záporného akčního hrdiny. Incident se odehrál v jedné restauraci na Čáslavsku. Po nezvaném nočním hostu policie pátrá.

Pohotovost prokázal navzdory pozdní noční hodině muž, který si v jednom z olomouckých bankomatů vybíral peníze. Chmaták se jeho peněženky nezmocnil, navíc po něm nyní jde policie. Poznáte ho?

Videosouhrn Deníku - čtvrtek 14. září 2017
Přestříhávání pásek a bitva o Mariánský sloup: nejlepší videa z 14. září

V Brně křtili Draka a Ducha. Brněnský drak a Duch jižní Moravy jsou názvy malých dopravních letadel, od nichž si místní politici slibují lepší dostupnost Mnichova pro akademiky a podnikatele.

Policie ve zničeném muničním skladu ve Vrběticích na Zlínsku ochranu zbytků zbraní zvládá na jedničku. Přinejmenším o tom jsou přesvědčeny policejní špičky, které se na místo přijely podívat.

Videosouhrn 13. září 2017
Hořící dodávka a konec drogového gangu: nejlepší videa z 13. září

A policejní prevence ještě jednou: Čeští a rakouští strážci pořádku se během společného přeshraničního cvičení jaksepatří rozvášnili. Role sportovních chuligánů jim očividně sedla.