VYBERTE SI REGION

Havířov má vlastní restauraci. Pohlreich: Chřest tu vypadá jako zelený hotdog

Havířov - Soukromník by dávno zkrachoval. Ztrátová restaurace a hotel v zámku však jedou dále, protože je několik let dotuje štědrá městská kasa.

2.3.2016 2
SDÍLEJ:

Hlavní aktéři natáčení pořadu Ano, šéfe na havířovském zámku. Zleva: Zdeněk Pohlreich, jednatel David Ondráček, členka dozorčí rady Darja Tomaniecová a šéfkuchař David Wisniowski. Autor: Deník/Libor Běčák

Dlouho očekávaný díl pořadu Ano, šéfe! se bude vysílat ve čtvrtek večer na TV Prima. Jak vyplývá z několika upoutávek, šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se nebude stačit divit, jak restauraci provozují místní politici.

Dost o tom hovoří i oficiální upoutávka TV Prima: „Restaurace Zámek Havířov je rarita, patří totiž městu. A to ji opravdu vést neumí. Personál kouká, jak se ulít a jídlo za moc nestojí. Nový jednatel si zoufá: "Restaurace má náklady jako atomová ponorka a tržby jako šlapadlo na Žermanické přehradě." Najde Šéf recept, jak toto "šlapadlo" změnit v loď?"

Pohlreich kritikou nešetří. „Já vůbec nechápu, jak tady může být někdo 8 měsíců a koukat se na takové jídlo," žasne nad servírovanými pokrmy. Záchvat smíchu ho popadl nad zámeckou variací chřestu. „To vypadá jak zelenej hot dog, ty vole!"

Více informací o havířovském díle přinese čtvrteční vydání Deníku.

Podívejte se na oficiální upoutávky k pořadu:

Upoutávka
Zelenej hot dog
Zlatý hřeb
Těstovinový salát
Šéf zpívá
Počítání
Chaos
Chaos pokračování

Autor: Libor Běčák

2.3.2016 VSTUP DO DISKUSE 2
SDÍLEJ:

Němce zřejmě čeká vojna. Merkelová chce kontroly Schengenu

Kancléřka navrhuje registr cest do schengenského prostoru 
i z něj. Němci by také v rámci nové politiky civilní obrany mohli znovu povinně narukovat. Mají si také vytvářet zásoby.

Letadlo Travel Service letící z Malagy přistálo nouzově v Lyonu

Praha - Letadlo tuzemské letecké společnosti Travel Service letící ze španělské Malagy do Prahy muselo dnes v noci neplánovaně přistát ve francouzském Lyonu. Důvodem bylo podezření na únik oleje z levého motoru. Bezpečnost cestujících a posádky nebyla nijak ohrožena, společnost pro ně vyslala náhradní letadlo, řekla dnes ráno mluvčí firmy Travel Service Vladimíra Dufková.

Denně obědvá jen 61 procent českých zaměstnanců, ukázal průzkum

Praha - Pravidelně každý den chodí na oběd pouze 61 procent českých zaměstnanců. Vyplývá to z průzkumu společnosti Edenred. Jde o nejnižší podíl ze sedmi zemí v Evropě, kde se dotazování uskutečnilo. Na Slovensku denně obědvají tři čtvrtiny lidí a ve většině západoevropských zemí je to kolem čtyř pětin zaměstnanců.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2016, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies