„Pořad je jako jedna z mála tuzemských talk show vysílán živě, v čemž spočívá jeho kouzlo, ale i rizika s živým vysíláním spojená. Je to pořad cílený na specifické publikum. I proto je zařazen do programu až po jedenácté hodině a poslední vydaní bylo označeno i hvězdičkou," řekla Blesku Plívová.

V pořadu podle serverů zpěvák skupiny Vanessa Samir Hauser také opakovaně vulgárně křičel na moderátora, v publiku byla polonahá žena, popíjel se alkohol a lidé do kamery mávali umělými genitáliemi. „Hauser tyto věci jede dokola. Myslím, že už to dávno není šokující. Necítil jsem se ani nijak blbě a čekal jsem to i horší," řekl serveru Lidovky Havelka.

Stanici zaměřenou na kulturu ČT art spustila Česká televize letos 31. srpna. Střídá se na jedné vysílací frekvenci s dětským programem ČT:D, označovaným také jako Déčko. ČT:D vysílá denně od 6:00 do 20:00, ČT art následuje zhruba do dvou do rána. Kanály jsou dostupné prostřednictvím pozemního, satelitního i kabelového vysílání, na sledovanosti mezi lidmi od 15 let měla ČT art v listopadu podíl 0,14 procenta.