Ingredience:

3 balíčky kakaových sušenek Be – Be, 1 krém 250 g mascarpone (můžeme nahradit šlehačkou smetanovou lučinou nebo pomazánkovým máslem), 2 kysané smetany, 2 šlehačky, 1-2 polévkové lžíce cukru, 1 kompot (mandarinky, broskve – dle chuti), 1 želé v prášku, rum

 

Postup:

Krém: ručně metličkou vymícháme mascarpone, přidáme po lžících kysané smetany, vymícháme a nakonec přidáme vyšlehanou šlehačku do tuha se ztužovačem a dle chuti osladíme.

Na plech dáme potravinářskou folii a klademe jednu sušenku vedle druhé a pokropíme rumem, potřeme krémem, znovu poklademe sušenkami a pokropíme rumem, opět namažeme krémem a znovu sušenky a znovu krém, na něj poklást kompotové ovoce a zalijeme želé (příprava dle sáčku) a dáme na dvě hodiny do lednice.