Možná budete překvapení, že ne kvůli každé nudli, musíte hned běžet do lékárny. Spoustu prostředků k vylepšení imunity nebo léčení obvyklých problémů totiž najdete doma v lednici nebo ve spíži.

Vzhledem k ročnímu období, ve kterém má každý druhý člověk rýmu, kašel nebo chřipku, jsme do Deníku plného zdraví zařadily rady zaměřené právě na tyto zdravotní komplikace.

Příloha Deník plný zdraví.Určitě vás bude zajímat, co vám pomůže, když se rozhodnete přestat kouřit, jak se vypořádat s depresí, s afty, s hemeroidy nebo také jak se dá vylepšit vzhled jizev po operaci či po úrazu. Najdete zde i tipy na lázeňská a zdravotnická zařízení po celé České republice, wellnes a fitness centra, restaurace, prodejny zdravé výživy, centra krásy a podobně.

Ke každé chorobě nebo zdravotnímu problému se vyjadřuje nejen odborník či lékař, ale také lékárník. Ten radí, který preparát je na danou nemoc vhodný, jak ho užívat, ale i čím se dá případně nahradit.

U lehčích onemocnění kolikrát pomohou obyčejné babské rady. Takže z Deníku plného zdraví se například dozvíte, že aftů se zbavíte, když si vypláchnete ústa lžičkou jedlé sody rozpuštěné v decilitru vody, nebo když rozžvýkáte list šťovíku.

Příloha Deník plný zdraví vychází ve čtvrtek 31. ledna a najdete ji ve vašem regionálním Deníku.