Po odchodu z Downing Street číslo 10, kde ho vystřídala premiérka Theresa Mayová, se zavázal k přednáškovým turné po Spojených státech a také se vrátil ke svému koníčku – střelbě.

Český premiér Bohuslav Sobotka (vlevo) a končící francouzský prezident Francois Hollande.
V Bruselu se o postupu EU při brexitu hlasovalo jen minutu. Všichni byli pro

Zařízení maringotky si vzala na starosti jeho manželka Samantha Cameronová. Ona byla tou osobou, která objevila na internetu výrobce a prodejce těchto dřevěných domečků. Ukázala to svému manželovi a ten bez váhání souhlasil. Majitel firmy Paul Bennett se samozřejmě svým prominentním zákazníkem už pochlubil.

Camerona zaujalo, že Bennet začal podnikat v maringotkách až v 55 letech. Navíc s penězi z penze, na kterou získal národ zásluhou pravidel (ty zavedl právě Cameron ještě jako premiér). „Paul mi celý příběh o založení firmy pověděl a z toho jsem měl radost," prozradil David Cameron.

Chceme s vámi ještě víc spolupracovat. Britská premiérka Theresa Mayová slíbila japonskému premiérovi Šinzó Abemu, že japonské firmy mají na Bristké ostrovy dveře otevřené.
Británie je nejlepší místo pro finanční byznys, lákala Mayová Japonce

Základní chatička na kolech vyjde na 16 500 liber. Ale s výbavou navíc, mezi které se počítá lakované dřevo, sporák a postel i montáž u zákazníka se můžete dostat až na částku, kterou zaplatili Camronovi. Bennettovy výrobky jsou už populární v nejbližším okolí Costwoldsu. „Objevíte jich tady v okolí stále víc, hodí se do zdejší krajiny právě v té šedé barvě jakou mají zdejší skály a kameny," vysvětluje Paul Bennett.

O maringotku byl v rodině Cameronových boj ještě, než ji dovezli. „Děti jí chtěli jako dětský domeček. Já bych z ní měl rád pracovnu na psaní a syn jako alternativní ložnici. Mám doma velkou konkurenci," připomíná bývalý britský premiér.

Zdroj: Youtube