Ukázalo se však, že dítě je míšenec. Nedokázala spolehlivě vysvětlit, proč má dítě příliš tmavou pleť, když otcem měl být podle jejího tvrzen Ital. Žena byla dohodnutá, že převezme čerstvě narozené nemluvně, jak byla s Maročanem domluvena. Jenže netušila, že on sám ho získal tři dny před transakcí ne od rumunských rodičů, jak tvrdil, ale jen od Rumunky, která však dítě měla z krátkého vztahu s mužem z Mali.

Německá kancléřka Angela Merkelová s Ivankou Trumpovou na summitu W20 v Berlíně v roce 2017.
Protekční dítě, napadl Ivanku Trumpovou německý ministr Sigmar Gabriel

Policie už zatkla jak prostředníka, tak ženu, která se při transakci za biologickou matku vydávala. Dítě bylo umístěno do kojeneckého ústavu. Protože úřady biologického tatínka vypátrali, je možné, že holčička bude předána do jeho péče.

Podvedená Italka prodělala před koupí dítěte dva potraty. Proto se rozhodla k této riskantní transakci. Přes internet si koupila latexovou napodobeninu těhotenského břicha. Při předávání dítěte si zřejmě nevšimla nesrovnalostí v barvě pleti. Jenže před rodinou a přáteli to však nedokázala vysvětlit. Otec měl být podle jejího tvrzení totiž nefalšovaný Ital.

Italka policii při prvním výslechu tvrdila, že dítě adoptovala. Na případ upozornily úřady v městě, kam se na matriku přišly dvě ženy vyptávat, jak se registruje dítě narozené doma. Když ženy na dohodnutou schůzku nedorazily, nahlásily úřady celou záležitost policii.

Turecko hlídá počítačový svět. Uživatelé internetu musí čelit nejrůznějším omezením.
Turecko odstřihlo Turky od Wikipedie. Prý ohrožuje bezpečnost země