"Když tak na to myslím, měli bychom volby prostě zrušit a dát to Trumpovi. Její politika je tak špatná," prohlásil republikánský kandidát.

Stanice CNN to označila za úsměvný výrok ve srovnání s Trumpovým předchozím tvrzením, že volby budou zmanipulované. Při třetí a poslední předvolební debatě s Clintonovou řekl, že nemusí volební výsledek uznat.

Většina předvolebních průzkumů přisuzuje vítězství Clintonové, a to i ve státech, v nichž se zřejmě o vítězi bude rozhodovat a k nimž patří také Ohio.

Trump na tamním shromáždění ve čtvrtek znovu poukazoval na nedostatečnou energii své soupeřky. Nechal dokonce přítomné, aby rozhodli, který z jeho oponentů je na tom hůř, zda jeho soupeř z primárek Jeb Bush, nebo Clintonová. "Kdo má míň energie, Jeb Bush, nebo Hillary Clintonová?" otázal se přítomných. "Hillary," ozvalo se z davu.

Ve své kampani jako jeden z argumentů proti Clintonové používal tvrzení, že jí pro výkon prezidentské funkce chybí "síla a vytrvalost". Ve čtvrtek o ní prohlásil, že má "velmi málo energie".