Mladý královský pár má Kensingtonský palác v Londýně, ale od narození svých dětí tráví v posledních dvou letech většinu času v panství Anmer Hall, které jim jako svatební dar věnovala královna Alžběta II. Dvouletého George a půlroční Charlotte ukrývají před veřejností a varují senzacechtivé novináře před narušením svého soukromí.

William a Kate raději sami zveřejňují oficiální fotografie členů své rodiny. Dnes zveřejněný snímek usmívajícího se manželského páru s dětmi byl pořízen koncem října v zahradě Kensingtonského paláce, upřesnila BBC. Kensingtonský palác také uvedl, že královský pár se velmi těší na první Vánoce „ve čtyřech" a děkuje za všechny letos obdržené srdečné vzkazy.

Nástupem do soukromého školního zařízení Westacre Montessori, které v červnu prověřila úřední inspekce a které se tradičně zaměřuje na výchovu dětí k osobní odpovědnosti, jde syn ve stopách svého otce. Princ William byl prvním významným členem britské královské rodiny, který šel do předškolního zařízení a nezačal vzdělání v paláci.