Inspirovali ji především její prarodiče, které navštěvovala v léčebně dlouhodobě nemocných a později také v domově pro seniory. O poskytování sociální služby však měla docela jiné představy. V roce 2007 založila společnost Centrin CZ a otevřela první soukromé pobytové zařízení pro seniory ve Zruči nad Sázavou.

Podpora aktivního stáří s cílem zachování kvality života a zajištění péče také pro seniory s Alzheimerovou chorobou a různými typy demencí se stala jejím životním posláním. Pro seniory neustále vymýšlí nové aktivity, organizuje pro ně vystoupení známých osobností, zajišťuje zájezdy, pomáhá jim i přes věkové, fyzické či duševní znevýhodnění plnohodnotně žít. Srdcem všeho je perfektně fungující kolektiv empatických zaměstnanců, na jejichž výběru si zakládá. Dnes je Heleně Franclové 32 let a provozuje již tři domovy pro seniory, respektive domovy se zvláštním režimem. Ve Zruči nad Sázavou, Praze a Unhošti poskytuje téměř 300 babičkám a dědečkům nadstandardní pobytové i pečovatelské služby, perfektní zázemí a bezpočet příležitostí k naplnění individuálních potřeb uživatele. Nejsou to však jen senioři, vůči jejichž osudu není lhostejná.

Aktivně spolupracuje s osobami se zdravotním postižením a podporuje pracovní zařazení osob s mentálním i tělesným omezením. Samozřejmostí je zpřístupnění pracovních míst také lidem předdůchodového věku. Ty, kdo to nejvíce potřebují, chrání před předsudky a negativním hodnocením při vytváření nových příležitostí. Je přesvědčená, že právě takový má život být a přesně takto se má správně žít.

Hlasovat pro ni můžete ZDE.