Dorazila opravdu celá řada unikátů, například Alfa Romeo 8C Monza, kterou si kdysi objednal samotný Enzo Ferrari, do jehož sbírky konkrétní kus prezentovaný na Legendách patřil. Obdiv budí i rallyové speciály osmdesátých let, mezi nimiž zřejmě nejvíc vyčnívají originální soutěžní vozy třídy B značky Audi: S1 Quattro a A2 Quattro.

V Bohnicích lze spatřit řadu vzácných závodních speciálů, třeba krátké Audi S1 Quattro a delší Audi A2 Quattro.

Velkou pozornost návštěvníci věnují také šestikolovému off roadu Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6, který se v Česku objevuje vůbec poprvé, dále se představuje Mini All 4 Racing, tedy letošní vítěz dakarské rally, Bugatti 35B, nechybí kolekce vozů Porsche a Ferrari, BMW M3 DTM, Renault Alpine A 110, nádherný Jaguar E-Type nebo například známý Mercedes-Benz 300 SL. K vidění je také zhruba stovka motocyklů.

Anebo šestikolový obr Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6.

Exponáty jsou vystaveny na prostoru 64 hektarů a jsou umístěny do různých sektorů. V jednom jsou například soustředěny supersporty, v jiném americké vozy a nechybí aní "socialistický koutek" či off road park. Skvělé je, že řada vystavených kusů je k vidění i v pohybu - v parku se totiž pravidelně konají předváděcí jízdy.

Stařičké závodní BMW má skvělý zvuk.

Nedělní program motoristické slavnosti Legendy začíná v 10 hodin, brány se zavírají v 18 hodin.