Velmi zajímavou vizi předneslo diskuzní fórum majitelů Chevroletu Corvette. Zde se objevila vizualizace, která staví legendární placatý sporťák z Ameriky do role velkého SUV modelu. Nadšenci stojící za návrhem se odvolávají na fakt, že Chevrolet už v minulosti nějaká rychlá SUV vyrobil. Byl tu třeba Trailblazer SS a další vozy.

Na první pohled vypadá celý nápad možná naprosto šíleně, ovšem nelze popřít, že z pohledu obchodního má obrovský potenciál. Vzpomeňme si například na Porsche, které přeneslo designové prvky z 911 do SUV Cayenne.

Čtěte také Elextra je elektromobil s fantastickými parametry. Vypadá jako čtyřdveřové Lambo

Stejného receptu se v současnosti drží i Lamborghini při přípravách svého nového modelu Urus. U toho se vcelku jednoznačně očekává, že bude nejprodávanějším vozem značky. Zákazníci zkrátka často chtějí vůz věhlasné sportovní automobilky, ovšem taky chtějí SUV.

Vizualizace pocházející od klubu by se tedy mohla teoreticky dočkat reálného zpracování. Každopádně, pokud na něj dojde, bylo by vhodné ještě trochu zapracovat na vzhledu.

Kola vypadají na SUV až směšně malá, světla ze současné Corvette C7 se moc nehodí do zadní partie a celé to působí tak trochu neuspořádaně. Jako první návrh je ale render dobrý a navíc vzbuzuje otázku, zda by se Chevroletu SUV se vzhledem a technikou Corvette opravdu nevyplatilo.