Jedná se o projekt šedesátiletého Kanaďana Mika Halla, známého též pod svým "rasta-jménem" Rasta Blasta. Ten se při své kariéře v kamenolomu rozhodl, že si založí vlastní automobilovou svatyni a proto začal střádat klasická americká auta v rozličných stavech a hromadit je na svém pozemku.

V současnou chvíli se počet aut vyšplhal na nějakých 340 kusů a je to vskutku impozantní sbírka všeho možného. Na pozemku nalezneme Dodge, Plymouthy, Chevrolety, Fordy, Buicky, Oldsmobily, zkrátka vše, co brázdilo silnice USA hlavně v šedesátých a sedmdesátých letech.

Čtěte také: Ke koupi je Lamborghini za 125 korun. Má však "drobnou" chybku

Venku stojící auta jsou zpravidla zralá na kompletní renovaci, ale uvnitř plechové garáže, která mimo jiné zahrnuje i kompletní dílnu, jsou k vidění i prakticky hotová auta.

Kompletní majetek, tedy zahrnující auta, budovy i pozemek, je nyní na prodej. Tato „sada", která udělá z kohokoliv auto-veteránského bosse, vychází na 1,5 milionu dolarů (37,5 milionu korun).

To je sice velká spousta peněz, ale přihlédneme-li k tomu, kolik aut a pozemku v krásné přírodě dostaneme, není to úplně špatná nabídka.