Devatenáctileté Kaitlyn Strom se její osobní výzva opravdu podařila a celou svou hlavu do nestandardně velkého výfuku Chevroletu Silverado bez problému nacpala. Problém ovšem nastal, když chtěla podnapilá slečna hlavu z výfuku vyndat.  

Ačkoliv se tento „zásek“ odehrál na minnesotském country festivalu a záchranné složky byly pro všechny případy standardně na místě, než se vůbec hasičům podařilo holčinu z výfuku vyprostit, uběhlo asi 45 minut.

Tohle bylo na postarší Ford Ranger příliš velké sousto.
VIDEO: To fakt neodvezeš. S tímto nákladem si ani pracovní pick-up neporadil

Fotky i videa ze záchranné akce tak samozřejmě, s velkým publikem již na místě, obletěly internet a velmi rychle se staly virálními. Hasiči navíc museli použít docela drastický způsob a kus výfuku uřezat a poté roztáhnout – za pomocí rozbrušovačky a hydraulických nůžek.

Majitel Chevroletu byl naštěstí celou situací pobaven a uřezaný kus výfuku nakonec vystavil v místní hospodě na památku, a to s nápisem „nejslavnější koncovka výfuku v Minnesotě a možná i na celém světě!“.

Rodiče Kaitlyn Strom teď ovšem musí kromě nechtěné slávy své dcery řešit i tahanice s policí. V USA totiž mohou mladiství požívat alkohol až od věku 21 let.