Tuningoví nadšenci jsou schopní vymyslet kdejaké kreace. Ale jestli nějaká z nich zaručeně bude šokovat vaše sousedy, pak je to bezesporu tahle. Postapokalyptické Porsche 911 vypadá, jako by právě ujelo z filmu Mad Max nebo z nějakého jiného, který se odehrává v nehezké budoucnosti. Dokážeme si představit, že s tímto autem budete třeba přejíždět hordy zombie.

Nejde ale o žádnou filmovou kulisu. Pod karoserií klasického Porsche 911 se skrývá opravdové sportovní náčiní do legendárního závodu Baja. Off-roadové pneumatiky, šest tlumičů Exit, klec a nekompromisní závodní sedačky jsou toho důkazem, stejně tak velké množství reflektorů, které umožní řidiči vidět v noci jako ve dne.

Electrom LEV
Video: Tohle elektrokolo chce nahradit vaše auto. Uveze nákup i spolujezdce

Bugina s kastlí Porsche má uložený motor vzadu. Nejde ale o klasický plochý šestiválec, který bychom u 911 čekali. Kdepak, pro tento vůz stačí plochý čtyřválec o objemu 2,3 litru, který je od Volkswagenu. Nevadí, nějaká příbuznost tu je.

Auto se prodává na aukčním serveru eBay. A to za částku 39 tisíc dolarů, tedy asi 858 tisíc korun. A to o něm majitel tvrdí, že jeho černá matná karoserie má stejný lak, který se používá na neviditelném bombardéru B-2 amerického letectva. Budeme mu věřit.