Vedle jména Cupra pro oddělenou divizi, registroval si Seat u evropského úřadu pro intelektuální vlastnictví ještě názvy Bolero, Salsa a Tango. Jedná se o názvy použité u starších konceptů.

Konkrétně třeba Bolero se představilo světu v Ženevě před téměř dvaceti lety a jednalo se o sportovní sedan s šestiválcem, poskytujícím 325 koní. Šestiválcovým motorem byl vybaven také koncept Salsa z roku 2000, jehož vzhled se potom ve velkém přenesl do modelu Leon druhé generace. Sice pouze čtyřválcový, ovšem neméně zajímavý, je i poslední zmiňovaný koncept Tango. Jednalo se o dvoumístný roadster na zkrácené platformě z Ibizy.

Renault Mégane R.S..
Nový Renault Mégane R.S. na reálných fotkách. Vypadá opravdu naštvaně

Nikde samozřejmě není psáno, že Seat všechny registrované názvy využije, či že naváže na starší koncepty, nicméně je možné, že nás čeká celá řada nových Cupra modelů. Tím vůbec prvním by mělo být rychlé provedení SUV Ateca, které je již ve vývoji a pohánět jej bude dvoulitr o výkonu 300 koní z Leonu Cupra.

Registrována byla dále i pozměněná loga nebo označení Cupra R. To zase napovídá možnému vzniku ostřejšího Leonu a Ibizy.