Ještě předtím však jeden poslední „teaser“, tentokrát obrázek ukazující nové TVR stojící ve stínu vedle předchůdce z roku 1947. Nové kupé prý přinese elegantní vzhled, nízkou hmotnost pod 1250 kilogramů a samozřejmě maximální zaměření na řidiče.

O design se postaral David Seesing, který na novém TVR spolupracoval s Gordonem Murrayem. To je mimochodem ten pán, co navrhl třeba McLaren F1 a několik dalších supersportů.

Porsche 911 R.
Porsche má v plánu další puristickou 911. Teď ale nepůjde o limitovanou edici

Pod kapotou se podle starších informací objeví osmiválec o objemu pěti litrů, vyladěný společností Cosworth. Jeho 480 koní se ponese na zadní kola skrze klasický šestistupňový manuál a vzhledem k muší váze dosáhne auto zrychlení z nuly na sto do čtyř sekund.

Očekávané finální odhalení proběhne na festivalu Goodwood Revival Earls Court Motor Show, kde nové TVR zároveň oslaví 70 let od vzniku automobilky. Dozvíme se zde nejen všechny technické detaily, ale konečně také název.

První kusy se u zákazníků objeví v průběhu roku 2019. Ze všeho nejdříve vyrobí TVR 500 kusů speciální zaváděcí edice Launch Edition, která je již z většiny rezervovaná věrnými zákazníky značky.