The Exorcist má základ v sériovém Camaru ZL1, tedy v nejvýkonnější a nejrychlejší verzi, jejíž výkon činí 650 koní (478 kW). U Hennessey ale vzali věci do vlastních rukou a začali upravovat přeplňovaný osmiválec o objemu 6,2 litru, aby měl rovných 1000 koní (735 kW) výkonu a 1310 Nm točivého momentu.

Těchto čísel je dosaženo díky novému a většímu kompresoru, jinému mezichladiči, upraveným hlavám, novým vačkám, sání a výfukovému systému. Každý zákazník, který po „vymítači" zatouží, si může zvolit buď šestistupňovou manuální převodovku, nebo desetistupňový automat.

Čtěte také: Copzilla je nejdrsnější policejní auto na světě. Vy se ho naštěstí bát nemusíte

Hennessey odhaduje, že jejich nový vůz zmákne zrychlení z nuly na sto pod tři sekundy a bude-li mít na zadních kolech obuty závodní dragsterové gumy, zajede čtvrt míle pod deset sekund.

Cena úpravy je stanovena na 55 000 dolarů (1 375 000 korun) a je třeba připočíst ještě cenu samotného auta, které v USA vyjde na 63 435 dolarů (1 600 000 korun). K vozu lze přiobjednat ještě sadu dragsterových kol s patřičnými pneumatikami, nebo naopak sadu kol na silniční ježdění.

Největší otázkou však zůstává, kdo vyjde vítězně ze souboje Demon vs. Exorcist. Dodge představí svůj nový a brutální stroj již 11. dubna a mělo by se jednat prakticky o plně připravený dragster na závody.