Deník
VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Česko vítá jaro

Soutěž Jaro na talíři už má vítěze

V prvním kole soutěže bylo vybráno 14 finallistů, kteří pak v kuchyňském studiu MIELE v Praze vařili své recepty. Odborný dohled nad přípravou pokrmů. prováděl vybraný šéfkuchař ze společnosti Perfekt catering by Filip Sajler. O nejlepším receptu jste pak rozhodovali vy čtenáři prostřednictvím webu a sms. Za nejlepší jste označili recept na kůzlečí roládu.

Velikonoce se blíží! A s nimi velikonoční trhy v centru města

Praha – Jarní atmosféru chtějí navodit organizátoři tradičních velikonočních trhů, které v sobotu začínají na Staroměstském a Václavském náměstí. Letošní trhy doprovodí hudební motivy, hlavní myšlenka totiž vychází ze rčení „co Čech, to muzikant."

Svěží vánek z Provence se jmenuje COMPAGNIE DE PROVENCE

KOMERČNÍ SDĚLENÍ - Slyšeli jste již někdy o mýdle na ruce či do sprchy? Bezesporu ano, ale co o mýdle na ovoce a zeleninu? I takové ale existuje. Napomáhá odstraňovat nečistoty a zbytky hlíny.

Nový záměr. VeganFest tentokrát políčí na všežravce

Brno – Druhý ročník Brněnského VeganFestu startuje v pátek. Na rozdíl od loňska se zaměří i na lidi, kteří maso, vejce ani mléčné výrobky z jídelníčku zatím nevyškrtli.

Hledáme nejlepší čtenářský recept

Hrajte s námi ve velké soutěži Deníku Jaro na talíři. Šanci vyhrát má každý, kdo ví, jak připravit originální jarní pokrm.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT