500 g hotových bramborových noků, 250 g kuřecího masa, 1 lžíce oleje na smažení, 200 g čerstvého špenátu, 1 kelímek smetany ke šlehání, 1 vejce, 2 stroužky prolisovaného česneku, 50 g parmezánu, lístky bazalky, sůl.

Na pánvi rozpálíme olej a prudce v něm osmažíme na kousky nakrájené kuřecí maso. Nesolíme. Noky uvaříme podle návodu na obalu. Vybereme z hrnku a rozložíme do máslem vymazané zapékací misky. Ve vodě, kde jsme vařili noky, spaříme očištěný špenát. Po minutě ho scedíme a poklademe ho na noky. Opečené maso osolíme a s prolisovanými stroužky česneku lístky lístky bazalky, přidáme do misky k nokům. Zalijeme osolených vajíčkem rozmíchaným ve smetaně, povrch posypeme strouhaným parmazánem a necháme zapéct 15 - 25 minut do zlatova.