Starosta Oder Libor Helis uvedl, že se i na dalších místech objevily nějaké kresby, které by mohly odpovídat výjevům na veselské rozhledně, ale policie zatím viník neodhalila. Libor Helis zopakoval, že Rozhledna veselí není jediné místo, kde se v poslední době sprejerství objevilo.

Expozici s názvem Skrytý středověk otevřeli v úterý 7. září 2021 v bíloveckém zámku.
Skrytý středověk. Nová expozice odhaluje tajemství podzemí bílovického zámku

„Doposud toho nebylo tolik, něco jsme vyčistili a opravili. Tentokrát to ale přesáhlo míru únosnosti, takže jsme to nahlásili Policii České republiky. Tak uvidíme, jestli se něco zjistí,“ poznamenal Libor Helis.

Jednání sprejerů Odsoudili někteří lidé také na facebookových stránkách Oder. „IQ tykve… Hnus co si kdo dovolí…,“ napsala jedna z pisatelek, jiná přidala: „A proto se nic nedá budovat s takovými primitivy!!!“

Projekt Stezka rozhleden 

Veselská rozhledna u Oder vznikla v rámci přeshraničního projektu Stezka rozhleden a vyhlídkových míst Euroregionu Silesia – II. etapa.

Přes Airbnb lze bydlet i v bunkru z druhé světové války.
Francouz pronajímá na ubytování bunkr z druhé světové války. Mnohé překvapí

Slavnostně byla otevřená byla v březnu 2019. Připomíná strážní věž, jakou má město Odry ve znaku, je vysoká 13 metrů, přičemž vyhlídková plošina je ve výšce 9,5 metru. Při pěkném počasí se návštěvníkovi otevřou výhledy na Beskydy, Hostýnské vrchy, Moravskou bránu a podhůří Nízkého Jeseníku.