Zápasník pražského Monster Gymu tak získal smlouvu na čtyři zápasy v rámci této organizace a stanul v hledáčku největších českých, ale i zahraničních organizací. Smlouvu v I Am Fighter převzal Holeček od legendy české scény Karlose Vémoly, který byl přítomen v rámci galavečera a s gratulací na sociálních sítích přispěchal také majitel organizace Oktagon Ondřej Novotný.

„Tomáš ukázal, že nedře posledních pět let nadarmo. Jsme moc rádi, že své jméno mohl spojit s tak velkým gymem, jako je Monster,“ říká hrdý otec David Holeček a prozrazuje, že mladík se kvůli úspěchu a smlouvě s I Am Fighter musel vzdát například nabídky reprezentovat Česko na MS ve smíšených bojových sportech v americkém Nashville.

V Berouně bude jeden z nejnadějnějších českých zápasníků své kategorie k vidění již 11. února 2023 v rámci Beroun Fight Night 3, která se bude konat ve sportovní hale v Králově Dvoře. Lístky na tento event si můžete od prosince zakoupit v předprodeji v restauraci U Kropáčů nebo Hvězda, či samotné hale v Králově Dvoře.

Tomáš Holeček porazil Matěje Valouška po třech kolech na body.Tomáš Holeček porazil Matěje Valouška po třech kolech na body.Zdroj: archiv Tomáše Holečka

Autor: David Holeček

Svatomartinský průvod v Nižboře.
Svatý Martin do Nižbora přivezl zábavu a pohodovou atmosféru
Česko zpívá koledy v roce 2019 na Staroměstském náměstí v Praze.
Česko zpívá koledy: Přihlaste se a zazpívejte si s námi!
Rakovnický dům hrůzy.
Video, foto: Hroby, kosti, kouř a tajemné zvuky! Vydejte se s námi do domu hrůzy