Deník
VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Diskuse: Do chilli omáčky přidali slad. A z Blučiny prorazili do světa

Do chilli omáčky přidali slad. A z Blučiny prorazili do světa

/ANKETA/ Lámali si hlavu nad tím, jak zapojit sladový výtažek do svých chilli omáček. Nakonec ho v jedné z nich použili místo medu. Vznikl tak výrobek Chlapská hořčičná – Macho mustard, za který Richard Belžík a Jan Jašek z jihomoravské firmy My-Chilli získali na světové soutěži v Londýně mezinárodní cenu. Porotci ho označili za nejlepší chilli omáčku ve střední Evropě.


Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

https info

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT