Druhou dekádu tradiční přehlídky na Letní scéně Vyšehrad obohatí premiéra situační komedie Patrika Hartla Hovory o štěstí mezi čtyřma očima. Chybět samozřejmě nebudou ani osvědčené tituly z minulých let a již počtvrté jsou připravena i hudební setkání pod širým nebem. Letos např. exkluzivní vystoupení Jany Kirschner. Akce se uskuteční od 24. června do 30. srpna.

Po loňském úspěchu hry Hvězda připravil režisér Patrik Hartl pro letošní ročník další autorský kus s názvem Hovory o štěstí mezi čtyřma očima. V této komedii si pohrává se vztahovými nejistotami, které byly kdysi jeho noční můrou.

„Dá se říci, že jsem napsal situační komedii o nejhorších možných okamžicích, které vás ve vztahu mohou potkat. Například, že jednoho dne přijdu domů, manželka mě přivítá ve spodním prádle a v rozkládací pohovce najdu zastlaného úplně cizího člověka," přibližuje svoji novinku autor.

V té se objeví čerstvá maminka Jana Stryková v alternaci s Jitkou Schneiderovou, Filip Blažek, Kryštof Hádek, Michal Slaný, Roman Štabrňák a nováčkem na Letní scéně bude herečka Marika Šoposká.