Interiér se původně potýkal s nedostatkem světla. Architekti posunuli schodiště ke stěně sousedící s vedlejším domem a prostor prosvětlili střešním oknem. Jednu polovinu přízemí zabírá kuchyně s ostrůvkem, kam byl šikovně zakomponován i pracovní kout. Z kuchyně vedou prosklené dveře na dvůr, což umožní majitelce sledovat děti při hře venku.

V druhé části přízemního prostoru se nachází obývák s jídelním koutem. Pocit světla a prostoru je navozen zářivě bílou barvou stěn, které jsou doplněny neutrální světlou dubovou podlahou a hřejivým mahagonovým dřevem v kuchyni. Interiér je živoucím důkazem toho, že módní kombinace bílé barvy se strukturou dřeva vytváří designově čisté, a přitom útulné prostředí i v malých prostorách.

Dřevěná přístavba v Brooklynu

Nahoře pak najdeme ložnici rodičů, dětský pokoj, dvě koupelny a šatnu s oknem. Jedna z koupelen je prosvětlena střešním oknem, což vzbuzuje dojem naprostého luxusu, ačkoli jde o rozměrově maličkou koupelnu ve skromném řadovém domku. Architekti si v koupelnách pohráli i s keramickými obklady, přičemž se nebáli použít nápadné vzory a výraznější barvy.