V šesti zemích Evropy má A.T.U více než 600 autoopraven. Zaměstnává na 14 tisíc lidí. Ročně uskuteční přes 20 milionů zakázek v Německu, Nizozemsku, Rakousku, Itálii, Švýcarsku a v České republice. Dosahuje přitom obratu 1,4 milionu eura.

Motoristé na přijetí k opravě nečekají. Mohou se objednat na termín, který vyhovuje jim, a nebo mohou do opravny přijet kdykoliv a při opravě mohou být přítomni.

„Naši zákazníci mohou ušetřit oproti autorizovaným servisům až 20 procent ceny,“ tvrdí manažer pro Českou republiku Svatopluk Neuschl. „Zaručujeme samozřejmě stoprocentní garanci naší práce i náhradních dílů v kvalitě originálu. Jde o díly, které jsou od stejného výrobce jako díly značkové, jen nemají drahé logo. Proto mohou být naše ceny pro motoristy v České republice výhodné. Přitom opravujeme vozy prakticky všech značek,“ doplnil Neuschl.

V České republice má firma skladem na 15 tisíc druhů motoristického zboží a na tři tisíce pneumatik a ráfků. Ve dvou logistických centrech v Německu je sklad zhruba trojnásobný. A.T.U je v tomto odvětví jediným producentem odpadu, který ho vyváží do Německa k likvidaci – má ve Weidenu vlastní recyklační a likvidační zařízení.