Více než stovka vystavovatelů na ploše pěti tisíc metrů čtverečních, přednášky a poradny bytových architektů zdarma. Tak vypadá letošní Bytová show, která ve čtvrtek začala v hradeckém Kongresovém centru Aldis.

Novinky

Jedna z největších výstav nábytku, interiérů a bytových doplňků v republice, kterou vloni navštívilo zhruba sedmnáct tisíc lidí, pro návštěvníky připravila několik novinek. Například větší počet nezávislých bytových architektů, kteří zájemcům bezplatně poradí s uspořádáním interiéru.

„O tuto službu je obrovský zájem, takže tady letos bude šest bytových architektů, tedy o dva víc než obvykle,“ uvedla Karmen Kebortová z pořádající
společnosti Empresa. Dodala, že zájemci o radu by si s sebou měli vzít plánek bytu, pokoje či půdorys domu.

Další novinkou budou ve čtvrtek a v pátek drobné dárky pro návštěvníky.

Přednášky

Ani letos nebudou chybět přednášky, například v podání tvůrců televizního pořadu Bydlení je hra a Chalupa je hra, nebo výrobce nábytku. Ten poradí, jak poznat kvalitní nábytek.

Na Bytové show je k vidění bytový i kancelářský nábytek, okna, dveře, schodiště, osvětlení, topné systémy, podlahové krytiny, bytové doplňky a další.

Svůj stánek na výstavě má i Deník.

Stání aut návštěvníků na parkovišti u Aldisu i travnaté ploše poblíž bude zdarma. Bytová show v Aldisu potrvá do neděle.

Další podrobnosti najdete na www.bytovashow.cz. O loňské Bytové show ČTĚTE ZDE.