„Naším cílem nebylo změnit systém, jak fungují tradiční platební karty, ačkoli například notifikace do mobilní aplikace bez nutnosti čekat na zaúčtování nejsou dnes běžné u většiny bank. Karta a náramek jsou pro nás klíčovým rozšířením celého Twisto účtu," vysvětluje krok firmy její zakladatel Michal Šmída.

Tým Twisto. Vpravo zakladatel Michal Šmída
České Twisto získalo investici 5 milionů eur. Bude expandovat do Polska

"Kromě internetových nákupů na jedno kliknutí a placení složenek a faktur vyfocením v mobilní aplikaci, bez nutnosti se přihlašovat do internet bankingu, umíme dnes za své zákazníky zaplatit večeři, nákup v obchodním centru nebo i zahraniční dovolenou, na kterou rodina díky naší platební kartě bude i velmi dobře pojištěna,“ dodává.

O platební kartu ještě před jejím vydáním projevilo zájem více než 5500 zákazníků, kteří již začali karty dostávat od počátku listopadu. Osmdesát procent zájemců projevilo zájem i o platební náramek.

Všichni zákazníci, ať již stávající nebo noví, kteří zažádají o Twisto kartu do konce letošního roku, dostanou platební náramek zdarma. Od nového roku je stanovena cena náramku na 199 korun. Více naleznete na www.twisto.cz

Ilustrační foto.
Češi loni utratili za knihy 7,8 miliard, především rostl prodej elektronických