V roce 2007 vyjelo z vrat TPCA, kde se vyrábí vozy značky Toyota, Peugeot a Citroën, celkem 308 478 vozů. Ve srovnání s předloňskou produkcí, která se zastavila na čísle 293 650, jde zhruba o pětiprocentní nárůst.

„TPCA má za sebou další úspěšný rok, kdy překročila plánovanou kapacitu 300 000 vozů vyrobených během jednoho roku,“ říká Nicolas Guibert, výkonný viceprezident TPCA. „Za rekordním výsledkem stála řada zlepšení v organizaci výroby a minimalizace prostojů,“ uvedl k příčinám zvýšení produkce Guibert. Podle Jiřího Černého, viceprezidenta pro výrobu, TPCA v dubnu loňského roku vyprodukovala půlmiliontý automobil od zahájení výroby v roce 2005. Letos firma očekává, že překročí hranici jednoho milionu.

„Tento důležitý milník naší historie přijde na podzim,“ prozradil Jiří Černý. V roce 2005 dosáhl obrat firmy 600 milionů eur, což je asi 15,5 miliardy korun. O rok později to již byl trojnásobek a podle předběžných odhadů by loňský výsledek měl překročit jedenapadesát miliard korun. Největší zájem o auta z Kolína je ve Francii, Itálii, Německu, Francii a Nizozemsku. „V letošním roce se zaměříme na vylepšení systému kontroly a snižování nákladů, abychom si udrželi naši vysokou konkurenceschopnost,“ uvedl Nicolas Guibert. TPCA přiznává, že i přes výborné výsledky má problémy s poměrně vysokou fluktuací. Přesná čísla ale společnost nechce prozradit. Nejvíce odcházejí zaměstnanci najatí agenturou, kteří pocházejí zpravidla z ciziny. Tyto potíže se bude TPCA snažit vyřešit přijetím 60 pracovníků z Vietnamu, kteří by měli nastoupit 1. dubna. Od příštího roku by se už u nás měly vyrábět automobily čtyř značek. Po Škodě, Citroënu, Toyotě a Peugeotu se k nim přidá Hyundai a dokonce korejská Kia, která patří do jeho koncernu.

Vozy Kia by se měly společně s Hyundaii vyrábět v Nošovicích.