„Koupě firmy nám zaručí na trhu vstup do nové kategorie, kterou jsou mražené potraviny. Společnost má velmi moderní a automatizovanou výrobu. Navíc odebírá suroviny od lokálních českých zemědělců, což je výhoda,“ okomentoval generální ředitel skupiny Hamé Martin Štrupl.

Jakub Sladký z Uherského Hradiště se stal novou tváří dětských výrobků přední české potravinářské společnosti Hamé. Jeho šibalský úsměv zdobí kečup Otmánek a okurky Znojmia.
Dětská tvář Hamé bude prý jednou lepší než Ovečkin

I dosavadní majitel Agrimexu spatřoval v prodeji pozitiva.

„Firmu jsme založili před dvaceti lety a bylo nutné jí dát nový impuls. Díky zkušenostem a radám zástupců Hamé se můžeme dále rozvíjet. Navíc se výrobky Agrimexu dostanou k novým zákazníkům a na nové trhy v zahraničí,“ vysvětlil dosavadní majitel Ryszard Nemoudry.

Nové tulipány, krokusy a narcisy zasadila desítka dobrovolníků ze společnosti Hamé v Uherskohradišťské nemocnici. Na přelomu října a listopadu se do zvelebování záhonů a samotného sázení zapojili kromě zaměstnanců i marketingová ředitelka Lenka Vaněk a fi
Zaměstnanci Hamé osázeli Uherskohradišťskou nemocnici krokusy a tulipány

Obě strany se dohodly, že nebudou zveřejňovat cenu prodeje. Společnost se členem skupiny Hamé stane 1. prosince 2017.

Výrobní závod Agrimexu v Panenských Břežanech leží necelých deset kilometrů od Prahy. Firma byla založen v roce 1995, v současnosti má téměř sedmdesát pracovníků. Za rok 2016 dosáhly její tržby 260 milionu korun.

Potravinářská společnost Hamé z Kunovic.
Hamé za první pololetí utržilo více než 2,5 miliardy
Ilustrační foto
V kraji ruší lůžková infekční oddělení. Zůstane jen v Uherském Hradišti