Nebyli ještě vyplaceni ti, co nedodali čísla účtů.

Téměř dvacetiprocentní podíl ze svých pohledávek dostane v první fázi více než tisícovka věřitelů, jejichž pohledávky byly přiznány v rámci insolvenčního řízení. Celková výše pohledávek, kterých se částečný rozvrh týká, dosahuje 4,5 miliardy korun. Zbývající peníze budou mezi věřitele rozděleny až po vyřešení několika set sporů, které stále řeší soudy. Peníze by se měly rozdělovat mezi 2000 věřitelů, jimž insolvenční správce uznal pohledávky přesahující 15 miliard korun.

Konkurz na Sazku byl vyhlášen koncem května 2011. Firmu získaly skupiny PPF a KKCG, které ve výběrovém řízení nabídly nejvyšší částku 3,81 miliardy Kč. Z těchto peněz Cupka v březnu vyplatil 567 milionů Kč The Bank of New York Mellon, která měla svůj dluh zajištěný budovou a pozemky Sazky v Praze na Vysočanech. Zajištěný věřitel je uspokojován přednostně.

K Městskému soudu v Praze se loni v květnu přihlásilo 2075 věřitelů Sazky s pohledávkami za 41,1 miliardy korun. Velkou část z nich ale insolvenční správce popřel.

Sazka se do insolvence a následně do konkurzu dostala kvůli problémům se splácením úvěru na výstavbu pražské O2 areny. Hala nyní slouží jako zajištění dluhopisů vydaných kvůli její stavbě.