Johann Malle je výhradně českou společností s více než stoletou tradicí zabývající se ruční výrobou luxusních postelí a matrací z přírodních materiálů té nejvyšší jakosti. Veškeré produkty jsou výhradně ruční výroby ze 100% přírodních materiálů, což zaručuje nejlepší možnou kvalitu. Současné portfolio Johann Malle nabízí kromě přírodních matrací, kontinentálních postelí a postelí z masivu ve standardních i atypických velikostech dle přání zákazníka také doplňky jako noční stolky, polštáře, peřiny, toppery a chrániče matrací.

„Spojením se skupinou Premium Design Group dochází ke značnému rozšíření sítě showroomů Johann Malle, v čemž spatřujeme velkou výhodu pro naše zákazníky, kteří budou moci navštívit výstavní prostory na více místech. Nově jdeme blíže také nemalé skupině našich slovenských zákazníků, na něž se těšíme v bratislavském showroomu,“ konstatoval Pavel Smítal, dosavadní ředitel společnosti Johann Malle, který se v rámci společného podniku zaměří na výrobní část a rozšíření výrobních kapacit.    

Burčák. Ilustrační foto.
Falešný či ošizený burčák? Podle inspektorů je nedostatků méně

Na straně Premium Design Group aktivity v oblasti kontinentálních postelí kompletně zastřešuje a výkonně řídí Michaela Štědrová, která zároveň působí na pozici obchodní a marketingové ředitelky celé skupiny PDG. „Společně máme velkou příležitost vybudovat silnou značku, která nabízí kvalitou výjimečný produkt a má potenciál být v krátkém časovém horizontu na předních příčkách prodeje na českém i slovenském trhu. Po stabilizaci na Slovensku naším dalším cílem bude expanze do evropských zemí“ komentuje fúzi Michaela Štědrová.

„Johann Malle je silná značka s kvalitním produktem, dlouholetou řemeslnou tradicí a inovativním přístupem, což skvěle zapadá do našeho strategického záměru v oblasti interiérového designu,“ uvedl ke spojení Jakub Křížek, CEO skupiny Premium Design Group.

Kybernetický útok, ilustrační foto
Nový hackerský útok Krack útočí bezdrátově. Vytáhne i údaje z kreditky