Natož pak slavnostní rendez-vous na Valentýna je finančně náročnou záležitostí. K tradičním výdajům, jako jsou lístky do kina, večeře, drink a taxík se totiž připojí ještě jistý obnos za valentýnský dárek.

Pro ty, kteří nechtějí svého partnera odbýt a zároveň nepřijít na mizinu, přináší řešení GE Money Multiservis. Nabízí kreditní kartu bene+, se kterou je možné ušetřit nejen během svátku svatého Valentýna až stovky korun.

„Kreditní karta bene+ nabízí prostřednictvím svých partnerů rozsáhlé spektrum služeb a obchodů, ve kterých mohou držitelé kreditní karty bene+ získat finanční bonusy. V síti partnerů se odměny pohybují až do výše 10 %. Za každý nákup tak majitel bene+ obdrží odměnu v podobě vrácených peněz. Ty potom může použít podle svých představ,“ uvedl Milan Kříž, tiskový mluvčí GE Money Multiservis.

V současné době má věrnostní program bene+ partnery Agip, Datart, CineStar, Village Cinemas, LifeStyle Sports, NeoLuxor, GrandOptical, 123.shop.cz, Camel aktive, Billabong a Čedok. Podle slov vedení GE Money Multiservis se partnerská síť bude i nadále rozrůstat.