„Filipa to policejní vyšetřování hrozně zdržuje od jeho skutečné práce, ale na druhou stranu ho to nesmírně baví. Je to pokrm pro jeho mozek,“ říká Filipův představitel, Vojtěch Kotek, který se na obrazovce opět setká s Veronikou Freimanovou coby maminkou.

„Hrát s Veronikou je velké potěšení, v roli syna a mat- ky se spolu objevujeme už po- několikáté. Musím říct, že se s mojí maminkou zná a v něčem mi ji skutečně připomíná. To se pak hraje samo.“

Matěch Chlupáček s producentkou a castingovou režisérkou Majou Hamplovou.
Začínají Zrádci. Na seriálu se podílel i liberecký producent Matěj Chlupáček

K dalším jarním novinkám Primy patří zábavná show Zlatá maska. Čtyři detektivové z řad známých osobností v ní budou od 20. března hádat, kdo se ve skutečnosti skrývá pod dvanácti maskami.

Jedinečný koncept 

Jedinečný koncept docu reality nabídnou od 26. března Tlouštíci. Deset statečných účastníků proměny se v ní svěří se svým příběhem a vydá se na cestu k vysněné postavě. Prima COOL už teď přináší každé pondělí první seriál z vlastní tvorby Po hlavě.

Z českých filmových novinek se mohou diváci těšit na televizní premiéru snímku Ženy v běhu (29. března), který si loni v kinech nenechalo ujít rekordních 1 543 842 diváků. 

Ježek Sonic
Ježek Sonic prosviští kiny. Jak si povede u českých fanoušků?