Hned v jeho úvodu se diváci dozvědí, jestli do semifinále svým hlasováním poslali Sabinu Křovákovou nebo Terezu Mandzákovou. Mezi těmito talentovanými zpěvačkami se totiž porotci v Divadle nedokázali rozhodnout, a proto nechali zodpovědnost divákům. Kromě jedné z dívek ale soutěž na konci prvního přímého přenosu opustí ještě další tři soutěžící. Kteří to budou, zhlédnou diváci od 20.20 hodin.

Zbylá dvanáctka semifinalistů se vrátí do společné vily, v níž budou ti nejúspěšnější pobývat celé jaro. Ona luxusní vila se nachází v pražských Stodůlkách a soutěžící v ní budou trávit čas i ve zkušebně s piánem, kde se budou připravovat na svá další živá vystoupení v show.

Luxusní vila v pražských Stodůlkách má hodnotu 60 milionů korun, má čtyři koupelny, deset ložnic, dvě kuchyně, jednu zkušebnu s piánem, jeden obývák,  tělocvičnu a mnoho dalších vymožeností. Ve středu 13. března měli novináři exkluzivní možnost do vily SuperStar nahlédnout. Na speciální „garden party", kterou uvedli moderátoři SuperStar Zorka Kepková a Roman Juraško, šestnáctka soutěžících také zazpívala.

Zajímavosti ze zákulisí SuperStar z uplynulého týdne

„Božská těla" v Egyptě

Semifinalisté nové éry SuperStar si před přímými přenosy, které začínají už tuto neděli, dopřáli luxusní odpočinek v Egyptě. I když pilně trénovali svá vystoupení na live show, čas na koupání v moři se našel. Ve více než třicetistupňovém vedru tak oblékli plavky a vrhli se do vln Rudého moře. Zatímco za ze začátku stydlivě okukovali jeden druhého, po chvíli si na své soupeře v plavkách všichni zvykli a užívali si letního počasí… Na fotkách, jak ale můžete vidět, vypadají všichni jako generální ředitelství vápenky…

Kolaps z vyčerpání a stresu

Jedna z favoritek soutěže Veronika Stýblová, která se probojovala do semifinálové sestavy a v neděli 17. března by měla vystoupit v přímém přenose nové éry SuperStar, zkolabovala! A to hned dvakrát… Nejdříve se talentované zpěvačce udělalo nevolno ve středu dopoledne, kdy ztratila vědomí. I když se stále necítila ve formě, zvládla účast na SuperStar party přímo ve vile finalistů. Původně se zdálo, že ji přepadla jen okamžitá nevolnost, ale ve čtvrtek ráno se celá situace opakovala a Veronika opět ztratila vědomí. Poté, co byla odvezena do pražské nemocnice Na Homolce, se podrobila rozsáhlému vyšetření na neurologii. „Nic vážného naštěstí lékaři nezjistili, měla jsem jen lehce rozhozený krevní obraz. Můj kolaps podle nich způsobilo dlouhodobé vyčerpání a taky stres," přiznala oslabená Veronika. Otazník ale stále visí nad její účastí v nedělním přímém přenosu. „Doufám, že se zvládnu připravit na nedělní přímý přenos a zůstanu v soutěži. Přípravy přerušovat nebudu," řekla Veronika.

Harlem Shake v podání Superstárů

Šestnáctka soutěžících stále pilně trénuje na svůj premiérový přímý přenos nové éry SuperStar. Občas si ale od zpěvu potřebuje odpočinout a pořádně se odreagovat. Tentokrát si naši „supertalentovaní" zpěváci jako relax vybrali hodně nevšední činnost - natočili vlastní verzi internetového trháku Harlem Shake. Oni a dalších sto tisíc lidí, že…

Zázračný talent s přezdívkou Budulínek: Mindráky z nadváhy

Když současný semifinalista Adam Kukačka poprvé předstoupil před porotu nové SuperStar, Ewa Farna, Ondřej Soukup a Pavol Habera byli z jeho talentu šokovaní. Adam, kterého trápí váha 120 kg, však při sledování svého vystoupení v televizi propadl zoufalství z toho, jak vypadá „Když jsem se viděl v televizi, tak je to mnohem horší, než když se kouknu do zrcadla," říká mladý talent, kterého mnozí označují za největší objev letošního ročníku. Adam začal mít problémy se svojí váhou už v 5. třídě, kde byl terčem výsměchu svých spolužáků. Dlouho zvažoval svoji účast v SuperStar a vůbec nepočítal, že se dostane tak daleko mezi tolika hubenými mladíky. Nerad se fotí a snaží se být vždy v pozadí za všemi ostatními. Boj s nadváhou mu komplikuje porucha činnosti štítné žlázy, na kterou dokonce několik let bral léky. Štáb soutěže se mu proto rozhodl pomoci a oslovil výživového experta, který mu během jeho cesty k nové éře pomůže zatočit s jeho kily navíc úpravou stravovacího režimu. Ve vile bude mít také k dispozici vybavenou posilovnu, kde může dát pořádně zabrat svým přebytečným tukům.

(kul)