„Chceme hrát na špičce tabulky. O postupu do divize není nutno uvažovat a předbíhat. To se uvidí až na konci jara. Myslím si, že o ten postup si to rozdají Louny a Štětí,“ přemítá manažer Vilémova Libor Sklenář.

Trenér Vladimír Malinovský
Trenér Velimi Malinovský: MS mě bavilo, video je ku prospěchu věci

Tým, který jako trenér opět vede František Dužár, začal s letní přípravou 17. července. „V prvním přátelském zápase jsme porazili Přepeře 4:2. Skalp divizního nováčka je velmi cenný. Pak jsme hráli v Děčíně s tamním Unionem. Domácí nebyli kompletní a my vyhráli 7:0,“ připomněl Sklenář. V generálce pak Vilémov jasně porazil Benešov nad Ploučnicí. Účastník I.A třídy si odvezl debakl 1:8.

Změny v hráčském kádru jsou pak spíše kosmetického charakteru. „Do Souše odešel Jan Malec, naopak z Německa přichází Kamil Hošek. Z Varnsdorfu k nám ještě jde Miroslav Luňák,“ prozradil Sklenář.

Útočník Radim Dvořák dal svůj první hattrick v mužských soutěžích
Útočník Blanska Dvořák: Hattrick není jen zásluha střelce

Ten si pochvaluje i trenérské dovednosti Františka Dužára. „Trenér Dužár zůstává a jsem za to rád, podařilo se mu z mančaftu skutečně vytěžit maximum. Stmelil kolektiv a dokázal výrazně zvýšit tréninkovou docházku oproti minulým sezonám,“ dodal na závěr.

Vilémov odstartuje sezonu 11. srpna, kdy od sedmnácti hodin hostí FK Litoměřicko B.

Fotbalisté Hulína (v modrých dresech) na úvod letní přípravy prohráli s polským druholigovým týmem GKS Tychy 1:6.
MSFL: Kroměříž hlásí útok na čelo, Hulín i Valmez spíše oslabily