Každý týden vyhlašujeme v TIP lize vítěze, který dostává sadu plechovek plzeňského piva Gambrinus. Celkový vítěz pak vyhraje v červnu celý sud piva Gambrinus a navíc: nejlepší tipér v kraji získá prémii dvě vstupenky na atraktivní říjnový fotbalový zápas evropské kvalifikace mezi Českem a Anglií.

V ČEM JE PODSTATA HRY

Soutěžící tipují od března do června každý týden výsledky deseti fotbalových utkání, která redakce vypíše. Tipuje se výsledek po 90 minutách hry: 1 výhra domácích, 0 remíza nebo 2 výhra hostů.

JAK SE DO HRY ZAPOJIT

Každý hráč si pro registraci do soutěže musí nejprve zajistit hrací kupon z tištěného Deníku. Na kuponu vyplníte osobní údaje, vystřihnete ho a doručíte do pátku do 12 hodin do redakce vašeho okresního Deníku nebo necháte na sběrném místě, jejichž seznam najdete na soutěžním kuponu. Redakce novému hráči přidělí startovní číslo, které se hráč dozví ve středečním vydání Deníku, kdy vychází výsledková listina.

Od dalšího kola pak hráč své startovní číslo vepisuje na kupon. Do hry se lze zapojit kdykoliv v průběhu soutěže a stále máte šanci i na hlavní výhru. To proto, že body za špatné tipy se odečítají a náskok soupeřů tak svými skvělými tipy můžete dohnat. TIP ligu lze hrát i na webu, ale do hry se lze zapojit jen přes papírový kupon. Webový hráč si navíc musí na prvním kuponu zvolit čtyřmístný číselný kód, který poté slouží spolu se startovním číslem jako přihlašovací údaj do webové aplikace na naší internetové adrese ZDE.

Kromě osobních údajů hráč na kuponu vyplňuje další důležitá pole: Supertrefu a bonusový kód. Supertrefa je tip na celkový počet vstřelených branek v 10 tipovaných utkáních v každém kole a jde o pomocné kritérium pro určení vítěze v jednotlivých kolech při rovnosti bodů (kdo Supertrefu uhodne nebo se jí maximálně přiblíží, dostává cenu). Díky bonusovému kódu pak hráč získává dva prémiové body navíc. Bonusový kód je kombinace šesti číslic, kterou zadává na tištěný kupon redakce (tento kód je v každém kole jiný). Kód mohou vložit do svého tiketu i hráči na webu. Pokud tak učiní, i oni mají dva body navíc v každém kole.

JAK SE TIKETY HODNOTÍ?

Za každý správně natipovaný zápas připisujeme +2 body, za špatně natipované utkání naopak ubíráme -1 bod. Pokud se některý z vybraných zápasů nesehraje, nedohraje či odehraje již před víkendem jako předehrávka, nedostanou za něj hráči žádný bod.

SOUTĚŽ TÝMŮ

Šanci na vaši výhru zvyšuje také soutěž týmů. Spolu se svými rodinnými příslušníky nebo kamarády vytvořte tým a utkejte se s dalšími družstvy v TIP lize. Stačí, abyste na hrací kupon vepsali do zvláštního pole název týmu, který chcete reprezentovat. Na konci soutěže máme pro vítězný tým připravenu rovněž zajímavou cenu: stejně jako okresní vítěz dostane i šampion mezi týmy sud piva Gambrinus.

Zajistěte si včas všechna vydání Deníku s aktuálními výsledky fotbalových zápasů a s výsledkovou listinou naší oblíbené soutěže. Objednejte si kliknutím ZDE speciální předplatné na fotbalovou sezonu a pro hru TIP liga.

Kompletní pravidla TIP ligy najdete na našem webu.

Tipliga. Vyhrajte sud piva a lístky na zápas s Anglií.Zdroj: Deník