Mládežnický reprezentant nastoupil v Markvartovicích na druhý poločas do ligové generálky proti Petřkovicím. Byl tak u vítězství 2:0 nad účastníkem třetí nejvyšší soutěže.

Ilustrační foto.
Otázky a odpovědi. Co máte vědět o fotbalové lize?

Vracet se jako odchovanec Baníku zpět do mateřského klubu zrovna ze Sparty, to není asi ideální. Neměl jste z toho obavy?
Budu upřímný. Měl. Nějaké reakce jsem zaregistroval, i dneska při zápase. Byli to a jsou jedinci, kteří měli a mají problém s tím, že jsem před dvěma lety právě do Sparty odešel. Já se je budu snažit přesvědčit na hřišti, aby na celou věc změnili názor.

Mluvíte o určitých reakcích, o žádné pokřikování ale nešlo…
To ne. Bylo to takové pošťuchování, padly nějaké poznámky. Ten, kdo by v mé kůži řekl, že to nevnímá, tak by kecal. Jen jsem si to snažil nepřipouštět. I kluci mi hned říkali, ať to neřeším. Nechci s tím nic dělat. Zastal se mě taky majitel klubu pan Brabec, což mi udělalo radost.

Nastoupil jste na levé straně pod tribunou a první dotek s míčem vám zrovna nevyšel…
No to mi opravdu vůbec nevyšlo. Tím jsem jim ještě nahrál, přilil do toho pověstného ohně. Bavil jsem se s Barym o poločase, prý schválně vybral stranu, kde je naše jádro a aspoň to budu mít za sebou. Doufám, že už to bude jen lepší.

V pátek vstoupí fotbalisté Viktorie Plzeň do nové sezony.
Věřím, že začneme stejně výborně jako vloni, doufá plzeňský Hubník