Po skvělých výkonech na hřišti dvou vedoucích klubů, na Slavii a v Plzni, působili Jablonečtí na Letné hodně rozpačitým dojmem. Sparťané byli od začátku živější a po šancích Radakoviče s Frýdkem byli za svou aktivitu odměněni úvodním gólem. Karlsson zahrával krátce po sobě dva rohy a po druhém z nich vyskočil nejvýše Štetina, jehož rána do branky ještě neprošla, ovšem míč se k němu odrazil zpět a z úhlu tvrdou ranou propálil chumel hráčů - 1:0.

Severočeši mohli odpovědět Hovorkou, ale bývalý sparťan nejen že selhal ve veliké šanci, když hlavičkoval úplně sám před brankou, ale těsně před odchodem do šaten navíc za podražení Tetteha dostal červenou kartu.

Fotbalisté Slavie se radují ze zisku mistrovského titulu.
Slavia slaví titul! Stačila jí remíza v Ostravě. Je to úleva, řekl Trpišovský

V deseti to měli hosté těžké a když se krátce po změně stran trefil díky Hložkově přesné pobídce Zahustel, bylo o vítězi prakticky rozhodnuto - 2:0.

Ke slovu se poté dostali sparťanští fanoušci, ale v nepříliš dobrém světle. Poté, co v úvodu zápasu stávkovali a kotel mlčel, ozvali se za pomoci dýmovnic a zápas musel být na chvíli přerušen.

Zápas se pak dohrál v poklidu a Sparta bez větších obtíží dvoubrankový náskok uhájila. Sezonu završí v derby na Slavii.

Liberečtí fotbalisté
Sympatický výkon body nepřinesl. Slovan padl s Plzní