Parta z Julisky se ke zlepšeným výkonům nadechla po ostudném domácím debaklu 2:6 s Jabloncem. „Byla to pro nás pořádná facka, pár věcí jsme si vyříkali a všichni si je vzali k srdci. Plníme, co máme, protože víme, že všechno je o pracovitosti,“ uvědomuje si brankář Filip Rada.

Zmiňovaná porážka pro něj byla hodně hořká, jelikož tehdy chytal svůj dvoustý ligový zápas. „Den blbec. Věřím tomu, že už nás v sezoně podobný výpadek nepostihne,“ zdůrazňuje.

Nová posila Zlína Pablo Podio.
Přeji River Plate. U nás jsou fanoušci blázni, říká zlínský Argentinec Podio

Gólman Dukly je velikou oporou týmu, který byl po sedmi kolech s nulou na bodovém kontě jasně poslední. Za dalších deset ligových duelů jich ovšem dokázal přidat hned patnáct. „Ohromně nám pomohl příchod dvou stoperů. Ďurica i Raspopovič jsou zkušení a na našich úspěších mají veliký podíl,“ chválí Rada své spoluhráče.

Do konce podzimní části chybí odehrát ještě dvě kola. A Dukla může chce další body získat. Po dnešní domácí bitvě s Příbramí jede na Slovácko. Dvakrát tedy nastoupí proti nejbližším konkurentům v boji o záchranu.

„Když budeme pokračovat tak, jako v posledních zápasech, budeme vyrovnaným soupeřem každému. Soutěž je hodně vyrovnaná, a ještě bude zajímavá,“ nepochybuje Rada.

Trenér Karel Krejčí
Nového kouče jednadvacítky Krejčího trápí nedostatek kvalitních útočníků