Arsenal už v deváté minutě vedl 2:0 a vypadalo to, že si bez problémů dojde pro tři body. Jenže ještě do poločasu snížil z penalty Milivojevič a pár minut po návratu ze šaten vyrovnal Ayew.

Nedlouho poté zareagoval domácí trenér na nepříznivý vývoj prvním střídáním. Ze hřiště se poroučel právě Xhaka, jehož nahradil Saka. Zatímco ale většinou střídajícího hráče doprovází ze hřiště potlesk fanoušků, Xhaka odcházel za doprovodu bučení tribun. A to se mu vůbec nelíbilo.

Cristiano Ronaldo junior (vpravo).
Ronaldovi roste následovník. Malý Cristiano v Juventusu pálí ostošest

Na adresu fanoušků utrousil několik zřejmě peprnějších výrazů, následně ze sebe vztekle strhl červenobílý dres Arsenalu, a když mu předtím trenér Emery chtěl podat ruku, Xhaka jen tak promáchl a pokračoval kolem něj dál, dokud nezmizel v útrobách stadionu.

Zdroj: Youtube

To se pochopitelně kouči příliš nezamlouvalo. Zprvu nechtěl o jeho chování příliš mluvit, ale vzápětí přiznal, že se mu Xhakova reakce nelíbila a že si s ním o celé věci hodlá ještě promluvit. A není sám, koho Xhaka rozladil. Vlna nevole se vznesla i mezi fanoušky Arsenalu a proti chování sedmadvacetiletého Švýcara se vymezila třeba i legenda Gunners Ian Wright.

Rozhodčí nařídil v Německu kuriózní penaltu.
Nejkurióznější pokutový kop? Náhradník se rozcvičoval, přesto zavinil penaltu