Proč podle vás Baník prohrál?

Je pro mě složité se hned po zápase k tomu vyjadřovat. Chci říct, že fotbal hraje jedenáct lidí, ale já mám pocit, že polovině nebo větší polovině hráčů z týmu je to úplně u prd…, jak to skončí. Hrají fotbal pro sebe a nemá to nic společného s týmovou prací a tím, aby se Baník zvedl. Já jsem měl pocit, že hodně klukům v kabině to je jedno. Bohužel.

Co vám nejvíce vadí?

Někteří hráči si neplní své povinnosti. A hrají fotbal, aby to bylo dobré pro ně, ne pro tým. To jsem jim řekl v kabině. Já nevím, jestli mi kluci vůbec rozumí, co jsem jim chtěl říct. Jestli si to uvědomují.

Ten zápas ale hrubě ovlivnila hlavně chyba gólmana Bučka. Do té doby jste byli lepší.

Je to pořád stejné. Chyby se opakují v každém zápase. Chyby, chyby. Já jsem Tondovi teď říkal, když budeme dostávat takové góly, porazí nás každý. Bohužel. On sám to ví. Tím to ale rozhodně nechci házet jenom na něj, každý uděláme chybu. Musíme je přestat dělat jako mužstvo.

Minimálně na zisk bodu jste v Příbrami, ale přesto měli.

Nebyl to špatný zápas. Z obou stran vyrovnané utkání, těžký terén, na kterém se špatně kombinovalo. Hodně se to nakopávalo. Pak dostaneme gól z ničeho. Bohužel se to pořád opakuje. Za stavu 1:1 jsem si říkal, že to otočíme. Ale pak zase dostaneme gól ze standardky, kdy letí míč metr nad zemí na první tyč. Pokud tyhle hrubky neodstraníme, nejsme schopni nikoho porazit.