Po remíze 0:0 ho těšilo, že je s devíti čistými konty v sezoně momentálně nejlepším gólmanem ligy, mrzely ho ale pokřiky slávistických fanoušků směrem k tátovi.

Příznivci červenobílých po celý zápas vyjadřovali nespokojenost s hrou Slavie a žádali si Radův konec. Jeho syn jim při odchodu z trávníku po závěrečném hvizdu ironicky zatleskal.

"Nechal jsem se trošku unést. Ale nesouhlasím prostě s tím, že když mančaft pětkrát neprohrál, oni řvou, aby vyhodili trenéra," řekl novinářům po zápase Rada mladší.

Skandování proti otci se snažil nevnímat. "Byl jsem zapálený do zápasu. Slyšíte to, ale nějak jsem to nevnímal. Tady v české lize to vždy odnáší trenér, takže nic nového," konstatoval Rada.

S otcem se nehecoval

Rodinný duel už nebral tak prestižně, protože se s otcem se v lize utkal už počtvrté. Dvakrát, když byl Rada starší v minulé sezoně ještě trenérem Teplic, dvakrát, když vedl Slavii. Ve třech případech z toho byla bezbranková remíza, jen vloni v Teplicích inkasoval čtyři góly při prohře 0:4.

"Mezi mnou a tátou neproběhlo před zápasem nic, vůbec jsme se nehecovali. Nabuzení byli spíš naši kluci, kteří tady na Slavii hráli. Ondra Vrzal, Gedeon, Zbyněk Pospěch," uvedl gólman Dukly.

Deváté čisté konto

Proti Slavii několika dobrými zákroky potvrdil, že prožívá povedenou sezonu. Podeváté udržel čisté konto a podle vychytaných nul je nejlepším brankářem soutěže. "Devět nul je krásné číslo. Jsem rád za každou. Pár kol ještě zbývá, tak doufám, že nějakou ještě přidám," uvedl Rada.

Remízu z Edenu bral. Jen se podivoval, že i čtvrtý vzájemný duel mezi Duklou a Slavií skončil bez branek. "Oba mančafty asi mají propracovanou defenzivu a asi oba potřebujeme zapracovat na té ofenzivě. Čtyři remízy 0:0, to je zajímavé. Ale remíza ze Slavie je cenná," dodal.