"Byl to velmi dobrý výkon. Naprosto odlišný od našeho posledního zápasu v Premier League. To je normální, když hrajete Ligu mistrů poprvé. Jsem velmi pyšný, ale na druhou stranu, když pomyslím na Premier League, tak i hodně naštvaný," řekl po zápase Ranieri.

Leicester o víkendu prohrál na půdě Chelsea 0:3 a utrpěl už čtvrtou porážku v ligové sezoně, v úterý se ale předvedl v jiném světle. "V Lize mistrů jste více koncentrovaný na zápas. Pokud hrajete velkou soutěž, je jasné, že něco ztratíte, když se vrátíte zpět k domácí lize. To je normální, ale my to chceme změnit," uvedl italský trenér.

"Je to čistě psychologická věc. Když hrajete Ligu mistrů, zapnete v sobě speciální vlastnosti. My jsme inteligentní, takže to musíme udělat v každém zápase. Premier League je naše priorita," doplnil kouč třináctého celku anglické ligy.

V Lize mistrů si ale Leicester počíná, jako by nebyl debutantem. Anglický šampion jako první dosáhl na devět bodů. "Jsem v nadějné pozici. Náš osud je v našich rukách. Chceme pokračovat v naší sérii a postoupit do vyřazovací fáze," konstatoval Ranieri.

Úterní výhru "Liškám" vystřelil alžírský záložník Rijád Mahriz, po utkání ale domácí děkovali především brankáři Kasperu Schmeichelovi, který v poslední minutě zachránil tři body. "Byl to úžasný zákrok. Kasper má výbornou formu. Čisté konto si opravdu zasloužil," mínil Ranieri, který výhrou dostal předčasný dárek ke čtvrtečním 65. narozeninám.